Aan tafel…

· Category

Succesvolle samenkomst bij Toon

Op 30 oktober jl. kwamen JuPla leden te samen om aan te schuiven voor een heerlijk diner bij Toon in Nijmegen. JuPla – lid Laurence Merkus, die sinds het voorjaar actief is voor meerdere horeca bedrijven, zette een afwisselende en passende maaltijd neer. Onder het genot van een drankje werd de eerste seizoenshelft besproken en voorzichtig vooruitgeblikt naar wat komen gaat.

Tijdens het diner is aangekondigd dat de jaarcijfers over het afgelopen seizoen ter inzage liggen bij penningmeester Steven Bons. De club staat er momenteel goed voor en er is ondanks de degradatie een kleine ledengroei geconstateerd. Op 18 januari 2018 wordt een poging gewaagd om deze groei verder uit te breiden. NEC nodigt JuPla leden en potentiele leden uit om kennis te maken met het concept JuPla. Daarnaast zal de positionering en de koersbepaling van de club verder worden uitgelegd.

Na de afsluiting bij het naastgelegen café koos een ieder voor de weg huiswaarts. Dit onder andere ter voorbereiding op de wedstrijd van komende vrijdag tegen SC Cambuur.

 

We danken Laurence Merkus voor zijn inzet en organisatie.

 

juplaaantafel

 

Written by JuPla · · Category