2019-2020

· Category
Seizoen 2019 – 2020
 
De invulling voor het nieuwe seizoen is bekend. Open het kopje Events en bekijk direct wanneer je weer naar JuPla mag. Een goed gevulde JuPla agenda moet er voor zorgen dat je komend seizoen niets te kort komt.
Agenda
Nieuw op de agenda is het ”Rondje van de Zaak”, een activiteit waarbij leden de mogelijkheid krijgen om zichzelf en het bedrijf te presenteren. De eerste 2 rondjes staan al op de kalender. Heb je interesse in een “Rondje” laat dit even weten dan zoeken we naar een passende invulling. Naast deze nieuwe manier van ontmoeten zal ook het uitje op 11 oktober een bijdrage leveren aan de samenhorigheid binnen de club. Verder staan buiten deze vernieuwende bijeenkomsten een aantal traditionele activiteiten op het programma. Noteer de data direct in je agenda en zorg dat je niets gaat missen het komende jaar.
NEC
Het is zo makkelijk als het lijkt, meld je dit seizoen aan middels de aanmeldlink. De link wordt minstens 1 week voorafgaand aan de wedstrijd per mail verstuurd. Ook in het evenementenoverzicht is een aanmelding te verrichten, klik op de activiteit en vul de gegevens in.
Mocht je graag een andere wedstrijd willen bezoeken dan op het programma wordt aangegeven dan is dit mogelijk. Introducees kunnen ook worden uitgenodigd, echter dienen dit potentiële leden te zijn.
Ook dit jaar staan bestuursleden voor de hoofdingang klaar met jouw wedstrijdticket. Tussen 35 en 15 minuten vóór de aftrap van de wedstrijd wordt de kaart uitgereikt. Ben je eerder of later dan liggen de kaarten klaar bij de receptie, hier wordt genoteerd door wie de kaarten worden afgehaald ter controle.
Rondom en tijdens de rust van de wedstrijden verzamelen de JuPla leden zich aan de rechterzijde (vanaf tribune gezien) van de Jupiler Lounge.
Facturatie
De facturatie zal begin augustus plaatsvinden. Betaal tijdig zodat onze penningmeester geen extra energie kwijt is!
Inbreng
Het bestuur staat uiteraard open voor nieuwe ideeën, aanvullingen op de agenda en namen van potentiële leden. Neem contact op middels onderstaande contactgegevens.
Communicatie
Tips, ideeën en opmerkingen: info@jupla.nl of bel 06-15109168
Extra wedstrijdkaarten: info@jupla.nl of bel 06-57548491
Financiële zaken: info@jupla.nl of bel  06-36541950
Potentiële leden: info@jupla.nl of bel 06-19643727
We kijken uit naar een mooi, sportief en zakelijk succesvol JuPla seizoen!
Met vriendelijke groet,
Bestuur JuPla
Written by JuPla · · Category