2020 – 2021: Optimistisch vooruitkijken

· Category

 

Afsluiting seizoen 2019-2020

Na een paar maanden binnen zitten en onzekerheid, komen we langzaam weer boven water. De onzekerheid is overigens nog lang niet weg; de anderhalvemetersamenleving is iets waar we rekening mee moeten gaan houden en dat heeft gevolgen voor de geplande activiteiten. Toch begint het dagelijkse checken van besmettings- en dodentallen langzaam weer uit ons systeem te raken en hebben de talkshows toch ook weer andere onderwerpen. Gelukkig maar, want we hebben onze aandacht volop nodig voor de economische crisis, die ongetwijfeld veel meer levens gaat beïnvloeden dan het corona virus.

JuPla gaat niet bij de pakken neerzitten en we gaan weer langzaam terug naar optimisme als drijvende kracht. Er is veel gezegd, veel geklaagd maar na het likken van de wonden, mag er nu ook wel weer voorzichtig vooruit gekeken worden. JuPla gaat een kijkje nemen op het vlak wat al jaren als thuis heeft gevoeld. Op vrijdag 24 juli geen gladiolen en lopers, maar een ouderwetse en feestelijke JuPla borrel bij café Hanneke! Laat je gezicht ook weer zien en geniet van een lekker avondje. Vanwege de regelgeving is deze activiteit enkel toegankelijk voor JuPla leden.

Seizoen 2020 – 2021

De eerste schetsen van het nieuwe seizoen zijn voorzichtig op papier gezet. Dat het anders gaat worden moge duidelijk zijn. Voetbalwedstrijden van N.E.C. gaan voornamelijk rondom het veld een nieuwe invulling krijgen. Op dit moment is het bestuur in gesprek om de mogelijkheden, in hoeverre dit in te schatten valt, te bespreken. Een aantal zaken weten we zeker, JuPla blijft N.E.C. steunen, vooral in deze lastige tijd. Daarbij wordt niet vergeten om kritisch te zijn, in het programma wat in seizoen 2020 – 2021 voorgeschoteld gaat worden zal de rol van N.E.C. wedstrijden noodgedwongen wat meer naar de achtergrond worden geschoven. Daarvoor in de plaats worden er drie grotere activiteiten georganiseerd, aangezien hier meer invloed op uit te oefenen is.

We kijken uit naar een ander maar vooral uniek JuPla seizoen! We hopen jou ook komend seizoen te mogen verwelkomen.

 

Namens het JuPla bestuur een prettige zomer en tot 5 september bij de Kick Off 20-21!

 

 

Written by JuPla · · Category