JuPla ScherMiBo

· Category

 

De Covid-19 situatie houdt ons allen in de greep en juist nu is het belangrijk om op de hoogte blijven van wat er binnen het JuPla netwerk gaande is. Daarom organiseert JuPla in samenwerking met Bierproeven.nu aanstaande vrijdag een virtuele middagborrel. Komend weekend gaan we zelfs tweemaal het glas heffen! Zondag om 20:00 geeft Ivo Thijssen van Bierproeven.nu een proeverij.

Vrijdag 17 april nodigen we je uit in het digitale café Faber en gaan we via Zoom om 17:00 het glas heffen, slap lullen en een beetje bijpraten. Als het gezellig is laten we de zoom lopen en anders kunnen we overschakelen naar de Faber Stream Mibo.

 

Zondag 19 april gaan we om 20:00 onder begeleiding van Bierproeven.nu een drie gangen online proeverij beleven. Deze proeverij kan je met twee mensen bijwonen en duurt ongeveer één uur.

 

Bierproeven.nu heeft in samenwerking met JuPla en Dressme Clothing bierpakketten samengesteld en gaat deze woensdag en donderdag bij jullie thuis afleveren. Hier zitten drie pils in voor de MiBo op vrijdag en drie speciaalbieren met belevingspakket voor de proeverij van zondag. Ben je niet thuis dan zullen we het pakket afgeven bij de buren, het in de voortuin verstoppen of we bellen je op om het elders af te geven. Er zitten zakjes in het bierpakket en deze gaan we open maken tijdens de proeverij. Het is belangrijk voor de beleving dat je deze gesloten laat en ze kunnen buiten de koelkast bewaard worden.

 

Op zondag gaan we drie bieren proeven en deze worden per gang gedronken. Tijdens het proeven kan je alle vragen stellen die je maar wilt en hoe meer vragen je stelt hoe leuker het is. Je kan de vragen via de chatfunctie stellen en als het geluid aan staat dan kan deze direct stellen!

 

We gaan elkaar in beide gevallen zien via Zoom dus zorg dat je die app geïnstalleerd hebt. Handig is om tien minuten voorafgaand in te loggen en te starten met de warming-up! De login sturen we via de app / mail een aantal uur voorafgaand.

 

Kortom, komend weekend zien we elkaar weer eens onder het genot van lekkernijen samengesteld door Bierproeven.nu

 

Vrijdag:  17:00 uur ScherMiBo

Zondag:  20:00 uur Bierproeverij

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur JuPla

Ivo Thijssen (Bierproeven.nu)

 

 

ps.

Huishoudelijke mededelingen

 

Warming up

Bier drinken is topsport en zoals bij elke sport is een warming-up belangrijk. Je smaakpapillen moeten wennen aan de topprestatie die je gaat leveren, dus wij raden aan om als warming-up een lekker pils te drinken. Zo kom je het eerste gedeelte van de proeverij op een verantwoorde wijze door!

 

Voorbereiding op de proeverij

Om de proeverij goed voor te bereiden heb je een aantal dingen nodig die handig zijn om voor elkaar te hebben voor de starttijd.

 

Bierproeven.nu

info@bierproeven.nu / www.bierproeven.nu / Tel 024-2022369 / 06-12468630

Mortelweg 16C 6551 AE Weurt

Written by JuPla · · Category