Nieuw seizoen begonnen!

· Category

Met een vernieuwd bestuur opent JuPla op 20 augustus het seizoen tegen PEC Zwolle in het Goffertstadion.

Op donderdag 8 juli heeft na een lange en stille periode de ALV / ledenbijeenkomst weer kunnen plaatsvinden. Middels deze samenvatting willen we alle leden informeren over uitkomsten van deze ledenvergadering.

Terugblik 2020 – 2021

Sinds maart 2020 is het voetbal in de Goffert niet tot beperkt toegankelijk geweest. Helaas zijn ook de evenementen van JuPla in deze periode grotendeels geannuleerd. Gelukkig hebben we het seizoen nog kunnen opstarten op de skybar van Nimma. Verder is er nog een variant op de JuPla Proeft georganiseerd en hebben alle leden de JuPla thuiswerk trui mogen ontvangen. De overige geplande activiteiten konden geen doorgang vinden en hebben we noodgedwongen stil moeten zitten. Gelukkig zijn er binnen de club genoeg mooie ontwikkelingen geweest, nieuwe businessplannen, bedrijfspanden en andere mooie zakelijke ontwikkelingen. Ook zijn er mensen die het door covid-19 zwaar hebben of hebben gehad, gelukkig staan ook zij nog overeind. Het seizoen werd natuurlijk wel erg positief afgesloten. In het afgelopen Pinksterweekend werd natuurlijk “het wonder van Nijmegen” voltrokken, NEC keert na een licht teleurstellend seizoen terug naar de Eredivisie: We are back!

Bestuurswisselingen

Tijdens de vergaderingen stond ook de bestuurswissel op het programma. Rutger van Zwam en Steven Bons zijn bedankt voor hun inzet voor de club en de plaatsen van voorzitter en penningmeester worden ingenomen door Stefan Willems en Joost van Lunen.

Bestuur 2021 – 2022

FUNCTIE:                                            

VOORZITTER                                       STEFAN WILLEMS

PENNINGMEESTER                             JOOST VAN LUNEN

SECRETARIS                                        NICK VERSTEGEN

ALG. ZAKEN                                        JOCHEM BEUMER

EVENTS                                               TOMMY PEETERS

ondersteunende leden:                      Bart Veerbeek (penningsmeester)

                                                            Wouter Hendriks (events)

 

Written by JuPla · · Category