We gaan aftrappen…

· Category

Beste JuPla – leden,

 

Ondanks de roerige tijd en de onzekerheden voor de komende periode gaat het nieuwe JuPla seizoen weer beginnen. De huidige situatie heeft uiteraard invloed op het evenementen programma van JuPla voor het komende jaar. De mogelijkheden rondom voetbalwedstrijden en evenementen zijn behoorlijk ingeperkt, hierdoor zal de creativiteit nog meer naar voren moeten komen om de bijeenkomsten van de grond te krijgen.

Tijdens de evenementen die zijn ingepland wordt uiteraard rekening gehouden met de huidige regelgeving. Bij aanscherpingen zijn we genoodzaakt om de regelgeving te volgen, bij versoepelingen worden de mogelijkheden rondom de activiteiten herzien. Vanuit het commerciële team van N.E.C. worden we op de hoogte gehouden van de opties die er rond de wedstrijden zijn op basis van de richtlijnen van de KNVB. Het aanmelden voor een toegangskaart is dit seizoen vanzelfsprekend van groot belang om de zitplaatsen goed te kunnen verdelen. Per e-mail wordt gevraagd om een aanmelding te doen (via de bijgevoegde link in de email). De aanmelding dient één week voorafgaand aan de wedstrijd binnen te zijn. We doen hierin een beroep op jouw medewerking!

We willen er alles aan doen om er komend jaar een fantastisch jaar van te maken. Een aantal grote evenementen zijn al terug te vinden op de kalender zoals de Grand Prix, JuPla Proeft! en de Mystery night. Zorg dat deze data alvast in de agenda worden genoteerd. Voor vragen, inbreng of andere ideeën kan er via de bekende weg contact worden opgenomen.

 

Kijk op de evenementen pagina voor het programma van seizoen 2020 – 2021!

 

We wensen iedereen nog een prettige zomer en een plezierig en succesvol JuPla jaar toe!

Graag tot 5 september voor de Kick Off 20-21.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur JuPla

Written by JuPla · · Category